Teplá jídla eshop

Nabídka teplých jídel 1. týden 2016

04.01.2016 - Pondělí

Polévka
330g
Čočková polévka se zelím a houbami (ke každému jídlu polévka ZDARMA)
I.
430/150g
Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, kompot
IV.
290g
Salát CAESAR s kuřecím masem a krutonyZ

05.01.2016 - Úterý

Polévka
330g
Kmínová polévka s vejci (ke každému jídlu polévka ZDARMA)
I.
510g
Rajská hovězí pečeně, těstoviny
II.
510/10g
Kuřecí maso ČÍNA, rýže, ozdoba
III.
450g
Uherský guláš, chléb
(hovězí a vepřové maso, brambory, paprikové lusky, paprika mletá)
IV.
250g
Těstovinový salát s lososem a čerstvou zeleninouZ
(těstoviny, losos, okurka, paprika, majonéza, parmezán)
V.
490g
Smažený vepřový řízek, brambor, okurek

06.01.2016 - Středa

Polévka
330g
Uzená polévka s kroupami (ke každému jídlu polévka ZDARMA)
I.
540g
Vepřový závitek s pórkem, kari rýže
II.
580g
Uzená krkovice, zelí, bramborový knedlík
III.
480g
Fazole po bretaňsku, opečená klobása, okurek
(bílé fazole, rajský protlak, kečup, slanina, česnek)
IV.
300g
Čočkový salát se šunkouZ
V.
490g
Smažený vepřový řízek, brambor, okurek

07.01.2016 - Čtvrtek

Polévka
330g
Rajská polévka s rýží (ke každému jídlu polévka ZDARMA)
I.
470/150g
Smažený karbanátek, brambor, zelný salát s křenem
II.
430g
Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík
III.
400g
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
IV.
320g
Šmakoun v jarní zelenině, rýže naturalZ
(šmakoun se zeleninou v provensálské marinádě s olivovým olejem)
V.
430/150g
Smažený vepřový řízek, brambor, zelný salát s křenem

08.01.2016 - Pátek

Polévka
330g
Hovězí polévka s masem a těstovinami (ke každému jídlu polévka ZDARMA)
I.
430g
Lesnická roštěná, houskový knedlík
(hovězí maso, žampiony, cibule, hrášek)
II.
460g
Zapečené těstoviny se špenátem a uzeninou, okurek
III.
480/60g
Kuřecí Cordon bleu, bramborová kaše, oblohaP
(smažený kuřecí závitek plněný uzeninou a sýrem)
IV.
300g
Zeleninový salát se smetanou, šunkou a sýremZ
V.
430/60g
Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek

Zk - zdravá kuchyně, P - příplatkové jídlo

Změna jídelníčku vyhrazena.